Известие

Collapse
No announcement yet.

Странични мигачи на 155

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странични мигачи на 155

Става дума за малките мигачи до предните гуми. Знам, че на първите 155 са с форма на успоредник, а на по-новите (16V и т.н.) са овални - като на 145/6. И преди малко - шах! Гледам една с малки КРЪГЛИ и не знам какво става?!? Да поясня - бяха бели (не кристални) и не изглеждаше да са напасвани. Та към въпроса - някой знае ли дали на 155 са слагани такива, кога, на какви модификации, кои години и др.? Или някой си е правил експеримент с колата? Пак казвам - колата си беше най-обикновена 155, без мунинг и други щуротийки.
    П.С. Ако админите решат - да пратят темата в раздел "155".
    Making the rules

По принцип има да се продават бели и черни мигачи за двата модела. В БГ не знам къде има и дали има обаче, иначе бих си взел едни бели .
    А тези кръглите също съм ги виждал някъде из нета да се продават...

Имаше ги на www.alfa155.com ама от известно време не работи.
    Alfa Romeo 155 1.8TS
    Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Tа, казваш, че може допълнително да са слагани, така ли? Това О.К., а дали са слагани оригинално от завода? Че ми е много любопитно
      Making the rules

Comment

Абе ако някои знае за бели мигачи - да ми се обади защото един колега от работа с 155 2.0 ТС 16кл - като видя моите бели мигачи и иска да му потърся - иначе заплашва че щял да вземе моите
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
          Абе ако някои знае за бели мигачи - да ми се обади защото един колега от работа с 155 2.0 ТС 16кл - като видя моите бели мигачи и иска да му потърся - иначе заплашва че щял да вземе моите
          Баш ромбоидни бели не съм виждал все още да се продават. Има като на Голф 3ка бели , но са заоблени в двата края.
          Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
          Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от kris11
            Баш ромбоидни бели не съм виждал все още да се продават. Има като на Голф 3ка бели , но са заоблени в двата края.
            Ами моята е с бели мигачи на калника, а светят оранжево и са същите като на последните 155-ци . той от мен ги видя колегата . Аз гледах че неговите са същите, ама оранжеви
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от kris11
              Ами моята е с бели мигачи на калника, а светят оранжево и са същите като на последните 155-ци . той от мен ги видя колегата . Аз гледах че неговите са същите, ама оранжеви
              Те и мойте са оранжеви а от кога търся бели

Comment

Айде бе, никой ли не знае за тия кръгли пущини нещо? Че преди малко още една такава видях. Дайте нещо по-конкретно, щот се чудя дали са сток или афтърмаркет?
                Making the rules

Comment

...
                  Last edited by pooh; d.m.y г., 13:10.

Comment

Ееее, евала На конкретен въпрос - конкретен отговор. pooh -
                    Making the rules

Comment

Първоначално публикувано от pooh
                      сток са. слагат се 95г в ограничена серия , главно на тези с новото купе (широките калници) и старите мотори (1.8 и 1.7)
                      Хм... аз съм от този тип, но са ми оранжеви Даже нямам идея как изглеждат белите, а ще ми е любопитно да видя.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                      Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Ето как изглеждат:

Първият вид бели:

Вторият вид бели:

Кръглите на 16V:
                        [/list]
                        Alfa Romeo 155 1.8TS
                        Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Белички продълговати заоблени в краищата мога да вземем от "Гарвана" .Ама такива като на снимката на Alfa Corce не съм виждал.Утре ще поогледам подробно.
                          Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Ми мойте са като на последната снимка, но и на нея ми оранжевеят (или е зрителна измама?). Продълговатите на мен повече ми харесват, някак си са по-в тон с останалите линии, но е очевидно защо не могат да се сложат на widebody-тата

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                            Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Няма за Алфа .Има само Голфаджийски- май са турски

Comment

Working...
                              X